Monday, November 30, 2009

aslinda calismam gerek. aslinda su anda hic durmadan calismam gerek. ama duruyorum. ara veriyorum. biraz oturuyorum ve sakinlesiyorum. biraz yaziyorum. biraz dusunuyorum. bi' de durmaksizin yiyorum :) kickbox da bitti. napsam bilmiorum. sanirim yuzucem. ya da kosucam. kesinlikle bol bol yuruycem - zira uc paper yazicam. yuruyussuz olmaz.

gunun guzel haberi ise - hatta haberleri - artik hem kislik botlarim hem cok tatli spor ayakkabilarim hem de tamamlanmis bi' adet konferans basvurum var :)

ve evet - bugun sonunda edmonton'a gercekten kar yagdi. sanirim artik bu o. yani gelecek ve kalacak olan cins. ve ben ilk ciddi otobus yolculugumu gerceklestirip o buyuk alisveris merkezine gittim - ders arasinda - kendime ayakkabi aldim. evet boyle bi' noktadayim. bi' elimde kant kitabi, kulagimda kulakliklar, gozler ise disarda. karda. yolda. sehirde. bahcesehir yolu aklima geldi. kar yagdiginda nasil bizi yol-lamadigi.

evet. seviyorum ben bu sehri. her gun uyanip her gun yeni bastan seviyorum.

gecen haftaki gel-git hallerimi atlattim gibi. hala stres. hala yorgunluk. daha dogrusu yogunluk. ve surekli bi' erteleme hali. bi' inkar.

ama buraya gelene kadar yasadiklarimi - yasattiklarimi - dusununce,,, devam diyorum yasemin. gun her gun bastan ayiyor. ve devam.

ve - gelsin - hayat bildigi gibi gelsin.

bi' de nisan gelsin - chicago'ya gidiim. evet evet gidiim.

sepsevgiyle,,,

gunaydin istanbul.

yas.

1 comment: